Σχόλια παιδιών και εφήβων για βιβλία που διάβασαν

 

Μάνα δεν είναι μόνο μία

Σταθάτου, Φράνση
Εκδόσεις: Ψυχογιός, Αθήνα - 2004
ISBN: 9602747293
Σελίδες: 137, [1] σ.
Θέμα: Νεοελληνική πεζογραφία Μυθιστόρημα
Περίληψη: Απρόοπτα και παράξενα περιστατικά ταράζουν την κατασκήνωση τούτο το καλοκαίρι. Όμως, η μεγάλη πυρκαγιά δεν είναι το πιο τρομερό απ' αυτά. Ο κόσμος αναποδογυρίζει για τη Γιολάντα, μια κοπέλα που όλοι αγαπούν και θαυμάζουν, αλλά και για την καλή της φίλη, τη Μάρω. Εκείνη της συμπαραστέκεται στο μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάστηκε απρόσμενα στη ζωή της. Η αγωνία κορυφώνεται με την απόδραση της Γιολάντας που φεύγει για να γυρέψει την αλήθεια και που, τελικά, έχει την ευτυχία να την ανακαλύψει πολύ πολύ κοντά της, επειδή… μάνα δεν είναι μόνο μία!
    << Επιστροφή στα αποτελέσματα        |        Έχετε διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο; Θέλετε να μας στείλετε το δικό σας σχόλιο; Πατήστε εδώ!  ΣΧΟΛΙΑ (2)

1. ΜΑΡΘΑ, (ηλικία 12), 2016-03-28 14:54:38
Πάρα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο. Μου άρεσε αρκετά. Ήταν διδακτικό και με νόημα. Επίσης είχε πολύ πλάκα. Μου άρεσαν πολύ και οι εικόνες του βιβλίου. Πιστεύω ότι είναι ένα καλογραμμένο βιβλίο που και τα υπόλοιπα παιδιά της έκτης μπορούν να το διαβάσουν!
2. ΦΕΡΟΝΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ, (ηλικία 12), 2015-02-25 17:03:45
Εμένα το βιβλίο μου άρεσε πάρα πολύ επειδή ήταν συναισθηματικό με δράση. Εγώ προσωπικά θα το πρότεινα σε πολλούς συμμαθητές μας.

 

 


  Αρχική | Κανονισμός λειτουργίας | Συχνές ερωτήσεις | Χρήσιμα Links | Νέα αποκτήματα | Επικοινωνία
  Βιβλιοθήκη Ελληνογερμανικής Αγωγής.